Guider

Skriv ut foton själv

Skriv ut foton själv

Att fota är något vi tycker om här på framkallaonline.se ja hela sidan är faktiskt vigd till detta intresse och vi gör vårt bästa för att ge dig som glad amatör en bra sammanfattning av guider och bra läsning för att förbättra ditt fotande men främst att hjälpa dig bli bättre på framkallning.

I denna lilla miniartikel går vi igenom de senaste fotoskrivarna från Canon PIXMA som enligt oss håller världsklass! Om du letar efter ett alternativ till att framkalla bilder online så är en bra och gedigen fotoskrivare garanterat rätt riktning för dig.

Den här foto- och dokumentskrivaren ger ägare av digitalkameror extra funktioner och kvalitet till ett oslagbart pris. Skriv ut vad du vill, hur du vill – med hög hastighet och utomordentligt resultat.

Canon PIXMA iP4500
Egenskaper

* Skriv ut foton med upp till 9 600 x 2 400 dpi*, 10 x 15 cm utan vita kanter på 21 sek.
* Skriv ut dokument, i svartvitt och färg, upp till 31/24 sid/min
* Skriv ut på CD/DVD
* Skriv ut från dator och digitalkamera
* Skriv ut dubbelsidigt
* 2 pappersfack
* Fem separata bläckpatronerDen här foto- och dokumentskrivaren är så prisvärd en skrivare kan bli. Du får kvalitetsutskrifter med hög hastighet, dessutom har den separata bläckbehållare. Du byter bara ut den behållare som är tom, så att slöseri med både bläck och pengar minimeras.

Canon PIXMA iP3500
Egenskaper

* Skriv ut foton med upp till 4 800 x 1 200dpi*, 10 x 15 cm utan vita kanter på 47 sek.
* Skriv ut dokument i svartvitt och färg med upp till 25/17 sid/min
* Skriv ut från dator och digitalkamera
* 2 pappersfack
* Fyra separata bläckpatroner
* Bildbehandlingsprogram ingår Automatisk bildkorrigeringMed den här snygga och prisvärda foto- och dokumentskrivaren skriver du ut bilder av vänner och familj i fotolabbskvalitet, liksom utmärkta webbsidor och dokument, till ett överkomligt pris.

Canon PIXMA iP2600
Egenskaper

* Skriv ut foton upp till 4 800 x 1 200dpi*
* Skriv ut ett 10 x 15 cm foto utan vita kanter på 55 sekunder*
* Skriv ut dokument i svartvitt eller färg med upp till 22/17 sidor per minut
* FINE-kassetter för levande färger och skarp, svart text
* Pappersmatningsfack med sensor
* Förbättra dina foton med automatisk bildkorrigering

Enastående stil, kvalitet och värde

Av dessa tre skrivare så är alla av grymt bra prestanda, dock skulle vi nog säga att 4500:an slår det mesta vi sett på fingrarna. Visst lite kostsam är den och kanske inte överdrivet mycket bättre än vad du får för säg, förra årets generation om sanningen ska fram. Dina foton kommer inte se bättre ut utskrivna än vad originalen är liksom. Men ska du ändå shoppa en fotoskrivare rekommenderar vi dig varmt att kika in just Canon PIXMA serien, en klar favorit som håller!

Lämna ett svar