Guider

Gör en T-shirt med ditt foto

gör din egen t-shirt

Ett fint foto är något att vara glad och stolt över, och med FramkallaOnline.se kan du hitta rätt bland alla online framkallningar och få ut dina digitalbilder på de finaste papperna, nu hjälper vi dig ta steget längre och få ut dina fotografier och bilder på t-shirtar!

För att få bästa kvalite och samtidigt inte behöva tömma hela plånboken så rekomenderar vi Vista Print, och vi går igenom hur du snabbt och enkelt kan ladda upp dina egna bilder och skapa roliga t-shirtar att ge bort eller stoltsera med på bröstet!

Steg 1: Gå till Vista print och börja ladda upp ditt favoritfoton

Det första du möts av är en sida med uppladdningsknapp. Klicka på den och leta igenom din hårddisk efter ditt favoritfoto, du kan ladda upp de flesta bildformaten och efter du hittat din favorit så klickar du på nästa!

Steg 2: Ladda upp ditt foto till en t-shirt och lägg till text

Nästa steg efter att du laddat upp din favoritbild är att välja om du vill ha text med på t-shirten eller inte. Vi valde såklart att skriva Världens bästa fotosajt ;)

Steg 3: Välj om du vill ha text på baksidan av din t-shirt

Näst sista steget när du designar din t-shirt online är att välja om du vill ha någon text på baksidan av t-shirten. Här kan du välja något kul och fyndigt för alla som kommer se din rygg, vi valde en clean look på våran tshirt men du givetvis skriva precis vad du vill.

Steg 4: Färdigställ din order och slutför beställningen

Sista steget är bara att godkänna din design, se till att du är nöjd med din t-shirt och laddat upp ditt favoritfoto och sen klicka på beställning!

Lycka till och visa gärna upp din t-shirt så lovar vi att publicera den på sajten!

Lämna ett svar